ginny werkt boeklancering lois palm ginny ranu

Mijn naam is Ginny. Je kent me misschien van Vacature Via Ginny, het carrièreplatform voor de leukste banen wat ik in 2013 startte. Daar heb ik vijf jaar met plezier gewerkt als Creative Director naast dat ik (nog steeds) eigenaar ben.

Comfortzone
In 2018 heb ik besloten het roer om te gooien en te stoppen met mijn functie als Creative Director bij Vacature Via Ginny. Ik heb nog heel veel andere plannen en ideëen die ik de ruimte wil geven in de toekomst. En van in je comfortzone blijven hangen groeit niemand… 😉

Mijn boek
Het afgelopen jaar heb ik een boek geschreven en gepubliceerd i.s.m. uitgeverij A.W. Bruna, genaamd ‘Ginny werkt – De jobguide voor jouw droombaan’.
Dit boek gaat over hoe je een baan vindt waar je het echt naar je zin hebt, waar je groeit en waar je tot je recht komt. En meteen een kleine reality-check dat er meerdere droombanen in je leven zullen komen én dat een droombaan niet altijd maar dikke vette lol is.
Het boek ligt in de winkel en is bijvoorbeeld hier te koop!

Creative plus
Creativiteit heeft er bij mij altijd in gezeten. Al zou mijn moeder anders hebben beweerd in 1991 nadat ik in groep 2 met een zelf geknutselde “snoepautomaat” het schoolplein af liep wat tot haar grote teleurstelling slechts een leeg bakje kruidenboter met een gat bovenop bleek. Dat is nu anders. Dingen verzinnen en maken is waar ik goed in ben. Van (te) gekke concepten, spontane acties of evenementen tot het bouwen van balkonbarretjes die viral gaan of een heus vacaturebedrijf.
Als ervaringsdeskundige vertel ik veel en vaak over werk, carrière en persoonlijke groei. Dat deed ik bijvoorbeeld al eens tijdens het Happinez Seminar ’18 of op International Women’s Day vorig jaar bij Warner Music. Je vindt me ook regelmatig in magazines, zoals Women’s Health, Marie Claire, Grazia of bijvoorbeeld Elle, to name a few.

Studio Stardust
Ook maak ik graag grafische illustraties en ontwerpen voor o.a. artikelen, social media-kanalen of visitekaartjes met mijn mini-studio ‘Studio Stardust’. Heb je een opdracht voor me? Stuur me een bericht via het contactformulier. Mijn grafische portfolio vind je hier: Instagram.

Persoonlijk
Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam. Zoek mijn plezier in activiteiten zoals nieuwe restaurantjes ontdekken, borrelen met vrienden en lekker wandelen. Ook schilder ik graag, ik maak soms posters die te koop zijn, ben in mijn vrije tijd altijd op mijn Wacom te vinden. Klussen doe ik graag. Van het vervangen van een spaarlamp tot het ombouwen van een loungebank voor op het balkon.

Niet onbelangrijk: ik ben iedere dag bezig met het stellen van allesomvattende levensvragen, zoals ‘wat ga ik vanavond eten?’.

Waar mail je mij voor?
Momenteel hou ik me bezig met- en kun je met mij samenwerken op het gebied van inspiratie, optimalisatie en creatie. Ook ben ik je go-to vrouw voor alles op het gebied van werk en carrière. Daarnaast heb ik een aardig groot netwerk van getalenteerde mensen al zeg ik het zelf… 😉

Creative:
– Creative Concepts / Direction / Strategy / Consultancy
– Community Branding / Strategy / Consultancy
– Employer Branding
– Illustratie
– Grafisch ontwerp
– Copywriting
– Contentcreatie

Carrière en advies:
– Een koffiedate a.k.a. Carrière Consultancy á €85,- per uur ex. BTW
– Sollicitatie Consultancy á €85,- per uur ex. BTW

Live:
– Talks
– Panels
– Dagvoorzitter
– Workshops

Social:
– Campagnesamenwerkingen op mijn Instagramkanaal

Heb je interesse in een samenwerking of ben je nieuwsgierig naar mijn tarief? Cool! Stuur me een e-mail via het contactformulier!

Foto: Kelly Nederloff