Je hebt ze ongetwijfeld voorbij zien komen als je me volgt. Mijn Instagram templates.
Ik zag ze voor het eerst bij een Amerikaanse realityster die ik volg op een soort ‘rogue’ account die ik puur heb om de cast van trash-tv dat ik kijk te volgen. Yes, het is droevig maar waar, ik mag graag naar series als Tempation Island, MTV’s True Life en 16 And Pregnant kijken. Als ik toch aan het bekennen ben; ik heb praktisch iedere aflevering van De Gouden Kooi gezien. Ben benieuwd wat Natasia nu doet…

Maar die Instagram templates dus. Een leuke manier om je volgers wat meer over jezelf te vertellen. Bijvoorbeeld door Gif-templates die illustrator Martina Martian via haar stories upload. Waarbij je door middel van een gifje kunt aangeven wat je lievelingseten is.

Nadat ik een aantal Instagram templates voorbij heb zien komen, wilde ik zelf ook eens kijken of ik zoiets in Photoshop kon maken. Heel moeilijk is het ook niet. Je opent een nieuwe afbeelding op ‘mobiel’ formaat, maakt een achtergrond door middel van het kiezen van een kleur ofhet maken van een illustratie, zorgt dat er invulvelden overheen worden gelegd en bedenkt één of meerdere vragen en/of challenges.

Hieronder vind je alle Instagram templates die ik heb gemaakt. Voel je vrij om ze op te slaan en ze te gebruiken. Ik zou het wel leuk vinden als je mijn account @ginnyranu tagged, zodat ik kan zien wie ze deelt en vooral: wat je invult 🙂

Instagram templates

Instagram templates

Instagram templates

Instagram templates

Instagram templates

Instagram templates

Instagram templates

Instagram templates

Instagram templates

Instagram templates Instagram templates Instagram templates Instagram templates Instagram templates Instagram templates Instagram templates Instagram templates