Oké, iedereen die mij kent weet inmiddels wel zo’n beetje dat ik bezig ben met het schrijven van een boek, ‘Ginny werkt’ over hoe je je droombaan kunt vinden. Ik heb het de afgelopen maanden meermaals laten vallen op mijn social-mediakanalen en vertelt hoe ontzettend blij ik van het omslag word. Ook zei ik dat ik snel alle details mocht onthullen, maar in de praktijk blijkt dat dat toch nog even op zich moet laten wachten. Eerst even toestemming krijgen van wat PR-mensen en mijn agent.

Is het al af?

Momenteel wordt er hard aan het definitieve manuscript van ‘Ginny werkt’ gewerkt (haha), zodat het boek over een klein poosje naar de drukker kan.
Voor nu wordt er veel geschrapt, bijgeschreven (VEEL) en wordt er gekeken naar hoe we het boek het beste in de markt kunnen zetten. Spannende tijden, want een boek maken is één, maar een boek verkopen is een tweede. Je hebt niet voor niks een jaar lang met bloed, zweet en tranen op een manuscript zitten broeden. Exciting times wel.

Ginny werkt, leuk voor in je huis

Wat mij een extragoed gevoel geeft is dat ‘Ginny werkt’ tevens een interieuritem zal zijn. Boeken worden steeds vaker gekocht om hun omslag en dus wilde ik ervoor zorgen dat je mijn boek niet alleen koopt om de inhoud, maar ook omdat je het graag in je huis wil hebben liggen of staan. Verwacht geen strakke lijnen en gouden randen. Mijn boekomslag is een visuele vertaling van mij. Goofy, creatief en vrolijk. Gemaakt door één van de beste illustratoren van deze planeet als je het mij vraagt.

Nog héél even wachten voordat ik je alle details van ‘Ginny werkt’ kan geven… heeeel eventjes maar!

Meer infor over ‘Ginny werkt’ volg je via de website van de uitgeverij: A.W. Bruna