Wowowow! Gister was de officiële lanceringsdatum van mijn boek ‘Ginny werkt – De jobguide voor jouw droombaan’ en oh wat was het speciaal. 

Een speciale perslunch vond plaats in The Avocado Show Boutique, de nieuwe aanwinst van het megapopulaire restaurant The Avocado Show in De Pijp. Dit alles om te vieren dat mijn eerste boek uitgebracht is. 

Ginny werkt gaat over?

Waar het boek over gaat? Over het vinden van een baan die bij je past en waar je het naar je zin hebt. Maar vooral, hoe je die kan vinden.
Want dat laatste is niet altijd even makkelijk als je niet weet waar je moet beginnen. Dus heb ik het voor je opgeschreven in een boek.

Interieur

Het boek is niet alleen bedoeld als boek.
Huh?
Ja, precies zoals ik het zeg. 
Het boek is ook een interieur accessoire. Het omslag heb ik zo laten ontwerpen dat het ook mooi op je boekenplank staat, op je koffietafel of wat mij betreft aan de muur. Het oog wil tenslotte ook wat, toch?

ginny werkt ginny ranu l'oreal professional soak store

Met een flinke dosis zenuwen mocht ik ‘Ginny werkt’ alvast presenteren aan een aantal genodigden. Dit, als voorproefje op de grote lanceringsborrel die vandaag plaatsvindt. 

Wie, wat, waar?

Mensen zoals Nigel van der Horst, Mitzy Mudde, Charlie van der Ligt en Rens Kroes waren aanwezig om de eerste exemplaren in ontvangst te nemen. Onder het genot van een fijne lunch met véél avocado, werd het boek en carrière besproken.

Een onwijs geslaagde middag en nu op naar de officiële ‘Ginny werkt’-borrel vanavond!

Foto: Loïs Palm